5 razlogov zakaj bi vsak od nas moral uživat produkt DMG-Gold?

5 razlogov zakaj bi vsak od nas moral uživat produkt DMG-Gold?

1. Aurum  ali rastlinsko zlato, je eden izmed najbolj znanih pomlajevalcev.

Uporaba zlata v živilih in zdravilih je dobro uveljavljena in dobro priznana v tradicionalnih zdravstvenih sistemih v Indiji. Zlato naj bi bilo pomirjujoče in hranljivo. Pravijo, da povečuje spomin, inteligenco in spodbuja prebavo. Eliksirji uporabijo nastajajočo organsko obliko zlatega derivata v kombinaciji z mešanico različnih rastlinskih olj, ki razbremeni um stresa in zagotavlja zaščito pred izčrpavajočimi boleznimi. Ima pomlajevalni in anti-anoreksični učinek. Ugotovljeno je, da deluje pomirjujoče na živčni sistem, ima anti-kancerogene lastnosti, lahko preprečuje srčne bolezni in zmanjša geriatrične težave. Ima prodorni učinek na presnovo. Sčasoma lahko izboljša spomin in intelektualno ostrino; zato je zelo koristen pri geriatričnih in degenerativnih boleznih, kot sta Parkinson in Alzheimer.Ta lastnost zlata je bila uporabljena v tradicionalnih indijskih zdravstvenih sistemih, da so sprožili telesne funkcije, ko so fizične energije na zelo nizki ravni. Pomaga srcu in ga ščiti.

 

2. DMG

Več kot 25-letne raziskave in klinične študije so pokazale, da ima DMG kot prehranski dodatek številne pozitivne učinke, vključno z zmanjševanjem stresa, izboljšano atletsko in spolno delovanje ter izboljšano kardiovaskularno, možgansko in imunsko funkcijo. Adaptogen DMG deluje z drugimi faktorji v telesu za preprečevanje negativnih učinkov fizičnega, čustvenega in metabolnega stresa ter za preprečevanje in odpravljanje degenerativnih bolezni. Prav tako lahko normalizira fiziološke funkcije in pomaga vzdrževati homeostazo (ravnotežje) v telesu. Te fiziološke funkcije vključujejo uravnavanje ravni glukoze v krvi, imunskega odziva, krvnega tlaka, hipoksičnih ali nizko kisikovih razmer, ravni hormonov in holesterola ter pomembnih biološko aktivnih molekul, kot so SAMe, glutationi in kreatin.

3. Trimethylglycine (TMG)

Prednosti TMG obsegajo zmanjšanje tveganja srčnih bolezni in raka,  pomagajo telesu pri ohranjanju svoje ustrezne genetike za njegovo sposobnost odstranjevanja strupenih kovin in strupenih kemikalij.

4. Vitamini skupine B

Vitamini skupine B ali B kompleks skrbijo za presnovo, uravnavajo energijo, skrbijo za boljše razpoloženje, delovanje možganov in obnovo celic. Pomanjkanje vitaminov iz skupine B se pozna predvsem v slabi presnovi.

5. Vitamin B8 (INOZITOL)

Vitamin B8 (Inozitol) koristi za možgansko moč.

Več o izdelku DMG-GOLD, ki s podporo duševnemu in telesnemu zdravju posameznika pomaga pri delovanju živčnega in imunskega sistema. Prav tako opravlja pomembno antioksidativno funkcijo z zaščito organizma pred prostimi radikali, si lahko preberete spodaj.

Deli ta prispevek


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve