Kako smo se spoznali

Kako smo se spoznali

Prav gotovo ste se tudi vi kdaj znašli na točki, ko ste se vprašali kako naprej. Ko vam je bilo težko sprejeti dejstvo, da je nekaj moralo »umreti« , da bo lahko prišlo nekaj novega, nekaj boljšega. Tudi midva sva dobro obvladala teorijo, da je potrebno stvari pustiti za sabo, a v praksi je to dosti težje, … naš um, navade, vzorci, okolica,… vse to nas drži. A kot pravijo »čas celi rane«. In z vsako takšno izkušnjo postajamo močnejši, začnemo se zavedati pomena življenja in njegovega bistva.

Ko se je pri nama vse porušilo in sva se spraševala kako naprej, kaj bova počela, sva po “naključju” spoznala Erbenobili in dr. Dominicka Cannilla. Seveda ni naključij. Po 10 letih dela in odrekanja v bio »branži« sva spoznala, da je tudi tam v ospredje stopil le denar in zaslužek. Pri večjih poslovnih partnerjih, za katera sva imela zastopstva sva začutila, da ni v ospredju človek, služenje dobrobiti človeštvu. Ker sva želela početi nekaj kar je dobro za naravo in človeka sva spoznala, da gre v večini primerov le za prodajo, manj pa za človeka in njegovo dobro bit. Zato sva se odločila, da se s prodajo ne bova več ukvarjala. A vesolje je imelo drugačne načrte za naju :).

Preko Matejevega svetovalnega podjetja sva spoznala Erbenobili. Takoj naju je pritegnilo, saj sva spagiriko poznala že od prej. Lahko bi rekli, da je bila ljubezen na prvi klic :). Ko sta se Matej in Dominick pri prvem telefonskem pogovoru pogovarjala 3 ure so se spletle že prve nevidne vezi. Čez 3 tedne sva z avtom že odpotovala v Corato, Bari, da v živo spoznava proces spagirike po Dr. Dominicku Cannillu, ki se trudi ohraniti proces spagirike kot si ga je zamislil Paracelsus okrog leta 1.500 (več o spagiriki). Seveda sva poleg njegovega procesa spagirike in ustvarjanja njegovih edinstvenih spagiričnih pripravkov v svetovnem merilu, spoznala tudi njegovo družino.

                                  

Tako smo se prvič v živo spoznali točno na moj 40. rojstni dan. Simbolično je bil to začetek mojega »novega« življenja. Takoj, ko smo se videli smo se objeli in se čudili občutkom, ki so nas prevzemali. Kot da bi se poznali že celo življenje. Preživela sva ene izmed najlepših dni v življenju. Ko sva se vračala domov sva oba jokala, saj so naju prevzemala tako močna čustva. Še obstajajo ljudje, podjetja, ki delajo s srcem, ki delajo za dobrobit ljudi, ki poznajo pomen brezpogojne ljubezni. In tako sva spet pristala pri “prodaji” :). A ta je sedaj povsem drugačna, je v drugem planu, je zgolj posledica ko ljudje s pripravki Erbenobili rešujejo svoje težave, ki jih z drugimi proizvodi niso mogli rešiti. Vsi moramo od nečesa živeti in z denarjem ni nič narobe, a je odvisno na kakšen način si ga zaslužimo. Ko ljudje podajo povratno informacijo, da smo jim z našimi pripravki pomagali razrešiti določeno težavo, ti občutki so naša energija za delo, neprecenljivo. Midva sedaj lahko prodajava s čisto vestjo, saj veva, da so Erbenobili artikli edinstveni na svetu in narejeni z veliko mero strokovnosti in ljubezni. V bistvu niti ni prodaja, je svetovanje za dobrobit ljudi in njihovega boljšega počutja. S to potjo se je nadaljevala tudi najina pot izobraževanj. Oba sva sedaj reikista, Matej je po koncu magisterskega študija pričel s študijem naturopatije na podružnici Universite Europeenne Jean Monnet, študira Akupunktno masažo po Penzlu, postal pa je tudi mednarodni certificirani praktik za nevrolingvistično programiranje, jaz sem se posvetila Tradicionalni kitajski medicini, sem certificirana svetovalka za zdravo prehrano, veliko se učiva od dr. Dominicka Canilla in njegove dolgoletne baze znanj in izkušenj na področju fitoterapije. Poglabljava se v gemoterapijo in oligoterapijo. Tako nama nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Kar pa je najlepše, da se lahko drug od drugega učiva. In učimo se celo življenje, mar ne?

 

                 

Deli ta prispevek


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve