Kako smo se spoznali

Kako smo se spoznali

Prav gotovo ste se tudi vi kdaj znašli na točki, ko ste se vprašali kako naprej. Ko vam je bilo težko sprejeti dejstvo, da je nekaj moralo »umreti« , da bo lahko prišlo nekaj novega, nekaj boljšega. Tudi midva sva dobro obvladala teorijo, da je potrebno stvari pustiti za sabo, a v praksi je to dosti težje, … naš um, navade, vzorci, okolica,… vse to nas drži. A kot pravijo »čas celi rane«. In z vsako takšno izkušnjo postajamo močnejši, začnemo se zavedati pomena življenja in njegovega bistva.

Ko se je pri nama vse porušilo in sva se spraševala kako naprej, kaj bova počela, sva po naključju spoznala Erbenobili in dr. Dominick Cannilla. Po 10 letih dela in odrekanja v bio »branži« sva spoznala, da je tudi tukaj, pri večjih podjetjih, za katere sva imela zastopstvo, v ospredje stopil le denar in ne več kvaliteta in človek. Ker sva želela početi nekaj kaj je dobro za naravo in človeka in sva videla, da v večini primerih pri prodaji ne gre za človeka in njegovo dobro bit, sva se odločila, da se s prodajo ne bova več ukvarjala. A vesolje je imelo drugačne načrte za naju :). Preko Matejevega svetovalnega podjetja sva spoznala Erbenobili. Takoj naju je pritegnilo, saj sva spagiriko poznala že od prej. Lahko bi rekli, da je bila ljubezen na prvi klic :). Ko sta se Matej in Dominick pri prvem telefonskem pogovoru pogovarjala 2 uri so se spletle že prve nevidne vezi. Čez 3 tedne sva z avtom že odpotovala v Corato, Bari, da v živo spoznava proces spagirike (več o spagiriki) in seveda Dominicka in njegovo družino.

                                  

Tako smo se prvič v živo spoznali točno na moj 40. rojstni dan. Simbolično gledano je bil to začetek mojega »novega« življenja. Takoj, ko smo se videli smo se objeli in se čudili občutkom, ki so nas prevzemali. Kot da bi se poznali že celo življenje. Preživela sva ene izmed najlepših dni v življenju. Ko sva se vračala domov sva oba jokala, saj so naju prevzemala tako močna čustva. Še obstajajo ljudje, podjetja, ki delajo s srcem, ki delajo za dobrobit ljudi, ki poznajo pomen brezpogojne ljubezni. In tako sva spet pristala pri prodaji :), a ta je sedaj drugačna. Je takšna kot bi si želela, za vse prodaje, da delajo nekaj dobrega. Vsi moramo od nečesa živeti in z denarjem ni nič narobe, a je odvisno na kakšen način si ga zaslužimo. Midva sedaj lahko prodajava s čisto vestjo, saj veva, da so Erbenobili artikli edinstveni na svetu in narejeni z veliko mero strokovnosti in ljubezni. V bistvu niti ni prodaja, je svetovanje za dobrobit ljudi in njihovega zdravja. S to potjo se je nadaljevala tudi najina pot izobraževanj. Oba sva sedaj reikista, Matej je po koncu magisterskega študija pričel s študijem naturopatije na podružnici Universite Europeenne Jean Monnet, specializira Akupunkturo po Penzlu, postal pa je tudi mednarodni certificirani praktik za nevrolingvistično programiranje, jaz sem se posvetila Tradicionalni kitajski medicini, veliko se učiva od dr. Dominick Canilla. Poglabljava se v gemoterapijo in oligoterapijo. Tako da nama nikoli ne zmanjka tem za pogovor. Kar pa je najlepše, da se lahko drug od drugega učiva. In učimo se celo življenje, kaj ne?

 

                 

Deli ta prispevek


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.