Magnezij

 • You've just added this product to the cart:

  Mg - oligoelement, prehransko dopolnilo

  0 out of 5

  Mg – oligoelement, prehransko dopolnilo

  Popolna kombinacija sodobne znanosti in najstarejše zeliščne tradicije. Izkušnje in globoka strokovna zavest strokovnjakov ustvarjajo proizvode Erbenobili s spoštovanjem do narave in človeka.

   

  15,50 
 • You've just added this product to the cart:

  Multimagnesio, magnezij kapsule, prehransko dopolnilo

  Hot
  0 out of 5

  Multimagnesio, magnezij kapsule, prehransko dopolnilo

  Prehransko dopolnilo magnezija je na voljo v obliki različnih soli, ki povečujejo njegovo biorazpoložljivost in učinkovitost. Absorpcija magnezija (enako velja za druge minerale) je odvisna od vrste soli, s katero se uživa. V proizvodu Multimagnesio se magnezij pojavlja v obliki kar petih različnih soli, kar zagotavlja ustrezno in modulirano absorpcijo. Dodaten vnos magnezija je potreben v številnih primerih: osteoporoza, alkoholizem, migrena, predmenstrualni sindrom, ledvični kamni, cerebrovaskularna obolenja, anksioznost in živčnost, dolgotrajen stres.

   

  19,50 
 • 0 out of 5

  SNS1 TED prehransko dopolnilo z magnezijem in kalijem

  SNS TED je prehransko dopolnilo s kalijem in magnezijem. Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k normalni presnovi energije in normalnemu delovanju mišic, k ohranjanju normalnih kosti in zob, k normalnemu delovanju živčnega sistema in k normalnemu psihološkemu delovanju.

  Kalij prispeva k normalnemu delovanju živčnega sistema, k normalnemu delovanju mišic in prispeva k vzdrževanju normalnega krvnega tlaka.

  BREZ GLUTENA | BREZ LAKTOZE | BREZ DODANIH BARVIL

  21,90 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
 • _ga
 • _gid
 • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve