Čiščenje jeter in razstrupljanje

Čiščenje jeter in razstrupljevanje


Jetra s čiščenjem krvi in izločanjem prebavnih sokov opravljajo vitalne funkcije v telesu in so zato eden izmed najpomembnejših organov v našem telesu, lahko bi rekli da so jetra zaklad številno pomembnih vitaminov in mineralov. Z drugimi besedami so jetra glavni filter našega telesa, ki skrbijo za čiščenje telesa in za odstranjevanje toksinov, ki jih vnašamo v telo z nezdravim načinom prehranjevanja. Če se znebimo toksinov, se hranila razdelijo po vsem telesu bolj učinkovito, s tem se znebimo starih krvnih celic in ohranjamo zdravo raven sladkorja v krvi. V kolikor telo obdrži toksine, lahko ti ovirajo naravne procese kot na primer prebavo. Jetra skrbijo tudi za uravnavanje holesterola in tvorijo žolč, ki je nujen za razgradnjo maščob.

Simptomi in reakcije

V kolikor nam jetra delujejo nepravilno lahko nastanejo bolezni v prebavi in v ožilju. Problem nastane takrat, ko se v jetrnih kanalih začnejo nabirati kristali holesterola in s tem vedno bolj mašijo jetra. Posledica je lahko tudi nastanek žolčnih kamnov, saj se te grudice holesterola v žolčniku obložijo s kalcijem, kar lahko zelo ovira pravilno delovanje jeter. V kolikor odstranimo toksine v jetrih lahko poskrbimo za zmanjšanje slabosti in utrujenosti, na ta način celo poskrbimo za izboljšanje prebavnega trakta in prebavil. Naravno čiščenje jeter lahko celo ublaži nekatere od simptomov povezanih z nekaterimi kroničnimi boleznimi, kot so visok holesterol, alergije, refluks kisline, sladkorna bolezen, depresija itd.

Splošni ukrepi

Priporočljivo je jesti zdravo hrano in se izogibati hrani, ki vsebuje veliko holesterola in nezdravih maščob, kot tudi alkoholu in kajenju, saj vse to zelo ovira delovanje jeter. Jetra ne smejo biti preobremenjena in zamaščena, da nebi začela pešati njihova funkcija. V kolikor čutite bolečino v predelu jeter desno pod rebri ali imate težave pri prebavi mastne hrane, čutite težavo z zgago ali se vam nabira maščoba okoli pasu in trebuha so vse pokazatelji po potrebi čiščenja jeter.

Pri čiščenju in razstrupljanju jeter si lahko pomagamo tudi na naravni način z EpaVin Erbenobili, ki združuje številne rastline za izboljšanje odvajanja in razstrupljevanje, obnavljanje fiziološke funkcije jeter in urejanje prebave. Več si lahko preberete tukaj.

Priporočamo


Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve