Hot

Multimagnesio, magnezij kapsule, prehransko dopolnilo

19,50 

Prehransko dopolnilo magnezija je na voljo v obliki različnih soli, ki povečujejo njegovo biorazpoložljivost in učinkovitost. Absorpcija magnezija (enako velja za druge minerale) je odvisna od vrste soli, s katero se uživa. V proizvodu Multimagnesio se magnezij pojavlja v obliki kar petih različnih soli, kar zagotavlja ustrezno in modulirano absorpcijo. Dodaten vnos magnezija je potreben v številnih primerih: osteoporoza, alkoholizem, migrena, predmenstrualni sindrom, ledvični kamni, cerebrovaskularna obolenja, anksioznost in živčnost, dolgotrajen stres.

 

Opis

Prehransko dopolnilo iz tavrina in magnezija, ki prispeva k normalnemu energijskemu metabolizmu in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost.  V proizvodu Multimagnesio se magnezij pojavlja v obliki kar petih različnih soli, kar zagotavlja ustrezno in modulirano absorpcijo in kot vemo je absorpcija zelo pomembna.

Magnezij prispeva:

  • k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti
  • k ravnotežju elektrolitov
  • k sproščanju energije pri presnovi
  • k delovanju živčnega sistema
  • k delovanju mišic
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju
  • k ohranjanju zdravih kosti in zdravih zob
  • in ima tudi vlogo pri sintezi beljakovin
  • ter vlogo pri delitvi celic

 

Erbenobili je specialist za spagiriko (najstarejšo zeliščno tradicijo na svetu, utemeljen znanstveni sistem 250 let pred homeopatijo). Tako so zdravilne učinkovine iz rastlin pridobivali okrog leta 1.500 v času Paracelsusa, veliko bolj dovršeno in učinkovito kot se to počne danes.

Erbenobili je edino podjetje na svetu, kjer se v proizvodu MULTIMAGNESIO pojavlja magnezij v obliki kar petih različnih soli in s tem zagotavlja ustrezno in modulirano absorpcijo. Kot edini proizvod na tržišču pa vsebuje tudi boron in tavrin, dva bistvena elementa, zaradi katerih je učinek magnezija v vašem telesu za 100 odstotkov boljši kot pri ostalih artiklih na tržišču. Zakaj? Magnezij s tavrinom je napredna formula za splošno izboljšanje srca in ožilja. Tako magnezij kot tavrin sta se izkazala, da izboljšata delovanje srca, izboljšata občutljivost na inzulin in zavirata nevro-mišično ekscitabilnost. Skrbita za uravnoteženo raven kalcija v srcu, s čimer vplivata na kontraktilnost in ščitita srce pred morebitnimi težavami, ki jih povzroča preobremenitev ravni kalcija v srcu.

Zakaj pravijo, da je magnezij za pomnilnik? Glede na študijo v reviji Neuron, povečanje ravni magnezija v možganih lahko znatno izboljša spomin in učenje.

 

Neto: 35,4g, Kapsule: 60 (590mg)

 

Proizvedeno in pakirano 100% v Italiji: Erbenobili srl, Contrada Torre Pavone Z.I.s.n., 70033-Corato (BA) Italy.

Distributer: Ervita d.o.o., Pesnica pri Mariboru 47, 2211 Pesnica pri Mariboru.

Opozorila: Hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Ne prekoračite priporočenega največjega dnevnega odmerka. Prehranska dopolnila ne služijo kot nadomestilo za raznolike in uravnotežene obroke ter zdravega načina življenja. Ni primerno za otroke.

Odmerek: 4 kapsule na dan, priporočljivo med obroki.

Kontraindikacije: kontraindicirana v primeru preobčutljivosti na eno od sestavin.

Stranski učinki: na običajnem odmerku niso zaznani. Preveliko odmerjanje lahko povzroči manjše prebavne motnje.

 

Ta izdelek je vključen v register dodatkov na italijanskem ministrstvu za zdravje, z oznako 42056

 

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, daleč stran od virov toplote.

 

Dodatne informacije

Teža 0,030 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.


Bodi prvi ocenjevalec “Multimagnesio, magnezij kapsule, prehransko dopolnilo”

Sestavine: magnezijev glukonat, magnezijev oksid, magnezijev L-pidolat, polnilo: celuloza; magnezijev klorid, tavrin, sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid, magnezijeve soli maščobnih kislin; magnezijev sulfat, natrijev borat.

Aktiviranje sestavin v skladu s spagirik metodologijo.

Povprečna vsebnost glavnih sestavin              Za dnevni odmerek (4cpr)              PDV/RDA%*

Skupaj magnezij                                                              398,4                                                       106

Tavrin                                                                                80mg

Boron                                                                                 1,31mg

*PDV/RDA: dnevne hranilne referenčne vrednosti vitaminov in mineralov za eno povprečno odraslo osebo – Reg. UE1169/2011