O nas

Sodobna znanost in najstarejša zeliščna tradicija -
  • dodatki k prehrani.
  • spagirika.

Inovativnost, strokovnost, spoštovanje narave in človeštva: to so načela, s katerimi podjetje Erbenobili nastopa na trgu.

Podjetje Erbenobili je specializirano za proizvodnjo spagiričnih izdelkov, ki so koristni pri podpori fiziološkim funkcijam našega organizma. V 800 m2 velikem laboratoriju pripravljamo naše izdelke iz skrbno izbranih surovin v spoštovanju do narave in človeka in v skladu z najstarejšo zeliščno tradicijo. Prav skrben izbor je ena močnih točk naše priprave proizvodov. 100% izdelano v Italiji!

Kdo smo

ERVITA d.o.o. je uradni distributer podjetja Erbenobili v Sloveniji in skrbi za seznanjenost strank z najnovejšimi dognanji na področju spagiričnih prehranskih dodatkov, ki so največ, kar lahko v tem trenutku ponudi svetovna fitoterapija.

null
GMP certifikat – lastna sodobna proizvodnja po najzahtevnejših načelih v svetovnem merilu

null
Laboratoriji za strog nadzor kakovosti surovin in končnih izdelkov (kvalitativna in kvantitativna analiza)

null
Edini spagirični laboratorij na svetu, kjer ekstrakcija poteka v kozmičnem rastlinjaku na naraven način in ne s stroji, ki poskušajo simulirati sile narave (stroji proizvod pripravijo v 24 urah, pri nas pa potrebujemo 40 dni).

null
Vodilni na področju spagiričnih prehranskih dodatkov na svetu, ki so največ kar lahko ponudi fitoterapija.

null
Strokovna usposobljenost – dr. Dominick Cannilo je bil direktor farmacevtskega podjetja v Združenih državah Amerike. Sedaj je kot alkimist združil sodobno znanost in spagiriko, sodeluje tudi z univerzami in inštituti
null
Zaupanje strank zaradi doseganja celovite kvalitete. Naši artikli sežejo ne samo v telo, pač pa v srce. Izjemni rezultati so naša najboljša reklama, ki se širi od ust do ust. Na to smo najbolj ponosni

Dominik_Cannilo

Dr. Dominick Cannillo

CEO in lastnik

CEO in lastnik italijanskega podjetja Erbenobili srl, ki je edini proizvajalec vrhunskih spagiričnih fitoterapevtskih izdelkov z GMP certificirano proizvodnjo na svetu. Je inovator in ustvarjalec novih pristopov najnovejših strokovnih dognanj na področju farmacije, ki pri svojem delu posluša srce in poleg sodobnih znanosti uporablja tudi najstarejšo zeliščno tradicijo spagiriko.

Matej_re

Mag. Matej Bezgovšek, naturopat

Direktor

Direktor podjetja ERVITA d.o.o., ki je uradni distributer podjetja Erbenobili srl. Z več 10 let izkušenj na področju naravnih proizvodov poskuša Sloveniji približati najstarejšo zeliščno tradicijo spagiriko s pomočjo distribucijskih kanalov, tako da boste vsi v Sloveniji deležni najboljših spagiričnih fitoterapevtskih izdelkov na svetu.

Vanja_re

Vanja Flucher

Certificirana svetovalka zdrave prehrane

Svetovalka za zdravo prehrano, ki kot mati treh otrok razmišlja skozi oči matere, ki želi svojim otrokom in družini le najboljše. Dosedanja dognanja in raziskave na področju zdrave prehrane ter lastne izkušnje v boju proti trdovratni bolezni na naraven način bo z veseljem delila z vami, saj tudi vaši družini, tako kot svoji, želi le najboljše. Spagirika ponuja najboljše, kar premore človeštvo.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve