Dr. Dominick Cannillo

Ko sem zbolel zaradi tumorja, me je prav to najbolj povezalo s Spagirično medicino. To je terjalo več mesecev okrevanja. Medtem ko sem po operaciji okreval v bolnišnici za intenzivno nego za okrevanje, je bil v isti sobi poleg mene še otrok z imenom John, star 8 let. Okreval je zaradi možganskega tumorja, postala sva dobra prijatelja. Takrat sem mesece moral hoditi na kemoterapije. V čakalnici je sedel tudi John, moral je na kemoterapijo in obsevanje. Medtem ko sem čakal v vrsti za začetek terapije, me je John pri tem podpiral. Bilo je tako neverjetno, kako mi je majhen otrok dal toliko poguma. Spomnim se, da je imel dve majhni kristalni kroglici, eno mi je dal rekoč, da bova s temi steklenimi kroglicami vedno povezana med seboj.

Prišel je čas, da sem končno odšel domov, a vedno sem obiskal malega prijatelja Johna v bolnišnici vse do ene posebne noči, sanjal sem o Johnu, da me je prijel za roko in rekel: »Zdravo Dominick, končno se počutim odlično, tako sem srečen, prosim, ne pozabi me«. Naslednji dan sem šel v bolnišnico k Johnu, a nisem ga mogel nikjer najti. Vse dokler nisem videl dr. Ferragama, njegovega zdravnika, ki je skrbel za naju, zato sem ga povprašal o malem Johnu in on mi je povedal, da je umrl ponoči med spanjem. Vendar mi je pred smrtjo rekel, naj ti dam to njegovo majhno kristalno kroglico. Imel sem zlomljeno srce.

Mali John mi je prinesel veliko spremembo v življenju. Sedaj sem v pomoč drugim. Vse, kar človek potrebuje za zdravje in ozdravljenje, je v naravi zagotovila višja sila, izziv znanosti je le-to najti. Ko bolezen vstopi v telo, se morajo z njo boriti vsi zdravi deli telesa, ne le en sam, ampak vsi. Ker bolezen sicer lahko pomeni njihovo skupno smrt. Narava to ve in narava napade bolezen s kakršno koli pomočjo, ki jo lahko pridobi. Paracelsusa, alkimijo, sem začel preučevati z izumom terapevtskega patentnega sistema – v kombinaciji rdečega vina z vinskim alkoholom skupaj z zeliščno rastlino postane vinski alkohol rdeč, ker ga potenciram tako, da mu dodam grozdne olupke in peške, da dobim z ekstrakcijo največ “resveratrola” kot je le mogoče. To je ključnega pomena, saj živimo v svetu, kjer umiramo od bolezni, ne od starosti. Zgodovina uporabe vina kot zdravila sega v antiko. Vendar pa so ga z novimi raziskavami na novo odkrili in zanesljivo potrdili. Verjame se, da je vino med prvimi dokumentiranimi zdravili, ki jih ljudje poznajo in uporabljajo iz obdobja pred 5000 leti pred našim štetjem. Prvi dokazi segajo v čas mezopotamske kulture, ko je nastala najstarejša sumerska farmakopeja na svetu – glinene ploščice, od katerih nekatere vsebujejo vinske recepte za terapijo. Naslednje pomembne dokumentirane dokaze najdemo v kitajsko-tibetanski farmakopeji, egiptovskih medicinskih papirusih, Bibliji, sveti knjigi Judov Talmud in starodavnih indijskih medicinskih besedilih Ayurvede. V stari Grčiji so prvi dokazi o zdravilnih učinkih vina v dveh pesmih Homerja Iliade in Odiseje. Z razvojem medicinskega znanja v času Hipokrata se je terapevtska uporaba vina razširila. Hipokrat je vino vključil v prehrano skoraj pri vseh boleznih, zlasti v obdobju okrevanja.

Takrat ko sem zbolel, sem živel v Združenih državah Amerike, kjer sem bil direktor farmacevtskega podjetja. Nato sem se  po bolezni preselil v rodno Italijo in nastal je Erbenobili. Vso ljubezen, ki jo premorem je v teh pripravkih, zato vsakega uporabnika na nek način objamem in mu podarjam spagirično ljubezen.

Dr. Dominick Cannillo

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Nastavitve zasebnosti

Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitce za piškotke.

Ti piškotki omogočajo beleženje obiska in vire prometa, da lahko merimo in izboljšamo delovanje naše spletne strani.

Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
  • _ga
  • _gid
  • _gat

Onemogoči vse storitve
Omogoči vse storitve